Click for more products.
No produts were found.
Am drujba de 2 luni, am taiat 10m de lemne merge perfect, consuma putin, porneste f bine, recomand cu incredere este drujba perfecta pt gospodarie
La prima vedere este super ok sudeaza bine fără să se încălzească!
Am aceasta drujba de 1 an si sunt super multumit de ea, taie destul de bine pentru capacitatea ei dar cu conditia sa ii schimbati lantul cu unul mai bun.
Am taiat cu ea si la padure arbori grosi, consuma aproximativ doua rezervoare (400grame) de benzina la o remorca/caruta de lemne.
Produs foarte bun la banii astia. Am taiat lastari, buruieni mari, forjata de la prima utilizare(inainte am lasat sa mearga in gol usor turata, pentru rodaj).... Merita banii. Livrare rapida
Nu porneste chiar la "prima cheie" dar dupa ce porneste n-ai treaba cu ea. Taie bine si nu te lasa la greu. Sper sa nu am surpriza sa se strice in urmatoarea perioada, dupa ce am laudat-o aici. E usoara, consum bun, ce mai, sunt multumit.
Produsul e ca în imagine, perfect pentru o recolta. Desface foarte bine boabele, e rapida, puțin gălăgioasa și suficient de mica încât sa nu ai probleme cu depozitatul
Este puternica, curata tot felul de buruieni(rug, palamida, laptiuga, alte buruieni inalte si cu tulpina tare, porneste usor si nu agata plantele dupa tambur.
A vazut vecinul meu achizitia si drept urmare azi am mai comandat una la fel.
Este o motocoasa buna, vine cu toate eccesorile din imagine in cuti separate trebuie montata are o tija solida foarte buna fata de altele, eu folosesc 25 ml amestecul de ulei stihl, pornire rapida dupa 5-6 amorsari la pompa de benzina, am cosit lăstari foarte mari si este forte puternica,
Un produs bun. Merge tare mult,. Am folosit frunctionaza excelent.. Faceti rodaj de 4 ore... Foarte bun..
Își merită pe deplin banii. Nu am nicio problemă cu ea, am tăiat undeva la 2 ore incontinuu și nu s-a întâmplat nimic. I-am făcut rodajul vreo 30 minute. Este puternică și nu are consum mare.
Sunt mulțumit de ea
La banii astai... Zici ca e jucarie dar face treaba. AM dat span 3 electrozi jumate de 3.5 si a intrat in protectie 1 minut si 15 secunde cronometrat apoi iar a sudat. Nu stiu daca va ajuta dar eu i-am facut din start testul asta sa stiu cat duce. SUdeaza curat, taie, doar cablurile pare ca se incalzesc cam usor dar e normal. Recomand pt hobby. La 480... Pomana:)
Merge bine, s-a asamblat aproape singură, fară nevoie de ... manual, a pornit ... la sfert ... mulțumesc pentru cadouri, dar totuși ...
- manual de k ... nu mai zic.
- ham ,,profesional" care mi-a adus aminte de gluma cu piticul la gagici: bagă una, scapă alta ! Absolut ridicolă adunătura aia de benzi care merg de colo colo și îi dai de cap (capete) dacă te duce neuronul. Un accesoriu tip vestă cu carabinieră de agățat era extra. Revin.
Cea mai buna drujba pe care am avut.o pana acum, nu am niciun fel de problema cu ea... Vine impreuna cu manual de utilizare, ulei si pentru lant si amestec.
Livrarea prompta, tot ce vrei
livrarea se face repede, o folosesc de cel putin 3 ori pe saptamana si sunt foarte multumit.
Foarte buna... Multumesc Bricopro
Recomand cu incredere, vine are si masca in pachet si se foloseste foarte usor
Super multumit, isi merita banii

Menu

QR code

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in